Tükürdüğünü yalayacak ve bir daha James Bond olacak oyuncu: Daniel Craig


Daniel Craig, James Bond rolü için ilk açıklandığında çılgın fanlar tepki göstermişti. Craig'in bu role hiç uymayacağını düşünüyorlardı. Ama ne kadar haksız oldukları Casino Royale filmiyle görüldü. Zira film, sıfırdan başlanan Bond serisinde kendisine çok sağlam bir yer edindi.


Craig, devamında Quantum of Solace, Skyfall, Spectre filmleriyle yerini iyice sağlamlaştırdı ve seriye damgasını vurdu. Hatta Skyfall gişede de o kadar başarılı oldu ki 1 milyar dolar rakamını geçen serideki ilk film oldu.

Son Bond filmi Spectre'den sonra Daniel Craig, "Bir daha Bond oynayacağıma bileklerimi keserim daha iyi" diyerek artık Bond karakterini oynamayacağını net bir şekilde belirtti. Ama usta oyuncunun "Büyük lokma ye büyük söz söyleme" diye bir sözden haberi sanırım yoktu! Ya da Bond serisinden bir örnek verecek olursak "Never say never again" filminden haberi yoktu! "Asla asla deme" diye uyaracağımız Craig, şimdi yeniden Bond rolüne dönmek için görüşmelere başlamış.

Sony firması artık ne kadar çılgın bir teklif sundu ki adam tüm dünyanın önünde tükürdüğünü yalamış olacak. Gerçi benim için sıkıntı yok. Oyuncunun Bond karakterine çok yakıştığını ve oynadığı tüm filmleri beğendiğimi düşünürsek güzel haber diyebilirim.

Önce anlaşacaklar, sonra senaryo yazılacak, sonrasında yönetmen bulunacak, sonra da çekilecek derken filmin 2018 sonuna anca yetişeceğini düşünüyorum.

Ömrümüz yeterse izleriz...

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics