iPad gelmeden MikroSim'i geldi


Turkcell, Apple'ın büyük ilgi gören yeni tableti iPad 3G için, özel ürettirdiği Turkcell MikroSim'i müşterilerinin kullanımına sunduğunu duyurdu. Apple henüz Türkiye'ye ipad getirmemiş olsa da Turkcell'i bu kadar hızlı davrandığı için tebrik etmemek elde değil. Özellikle iPhone 4'te de MikroSim kullanıcağını düşünürsek şimdiden rakiplerin bir adım önlerindeler.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, iPad 3G'yi Turkcell MikroSim farkıyla kullananların Turkcell 3G hızı ve kalitesiyle internette özgürce dolaşabildikleri, e-posta alıp gönderdiklerini, zengin uygulamaları indirebildikleri ve kurumsal şirket ağına bağlanabildikleri belirtildi.

Turkcell MikroSim'e Turkcell İletişim Merkezleri'nde (TİM) standart SIM kart ücreti ödeyerek satın almanın mümkün olduğu dile getirilen açıklamada, Turkcell müşterilerinin, internet paketleri için de abonelik başvurularını en yakın TİM'den veya 444 0 532'yi arayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden yapabildikleri kaydedildi.

iPad'in Wi-Fi'lı modeline sahip olanların da Türkiye'de ilk olan ve cepte bile taşınabilen Turkcell MultiVINN ile her an her yerde internete bağlanabilecekleri vurgulanan açıklamada, 24 ay boyunca 59 liraya 4 GB'lık MultiVINN'ın 5 kişiye aynı anda internete ulaşma olanağı sunduğu, MultiVINN için 31,78 liralık hat açılış vergisini de Turkcell'in karşıladığı bildirildi.

Turkcell Terminal Yönetimi Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, iPad'in Türkiye'de resmi olarak henüz satılmadığını belirterek, şunları ifade etti:

''Apple ile bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Ancak ürünü yurt dışından satın alan ve Turkcell 3G farkıyla kullanmak isteyen müşterilerimize de internete hızlı ve kaliteli erişebilmeleri için Turkcell MikroSim çözümünü sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz Turkcell MikroSim kullanarak iPad'le internete bağlanmak için, Turkcell'in 3G internet paketlerinden birini seçerek avantajlı fiyatlarla internet deneyimi yaşayabilirler.''

Kaynak: AA
Enhanced by Zemanta

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics